Header Image

Mijn Bedrijf

De interesse voor voeten en voetgerelateerde aandoeningen begon voor Mirjam Venema op jonge leeftijd. Dat geldt ook voor het ondernemerschap, want haar vader, Kor Venema, had een schoenmakerij op de Kelders 35 in Leeuwarden. Hier werkte ze vanaf 1995 in de schoenreparatie en in 1998 breidde dat zich uit met oplossingen vinden voor voetgerelateerde klachten. Dat deed ze boven de zaak van haar vader. Op die manier leerde ze over het vak, maar ook wat ze zelf wilde: ondernemen in pedicure, podologie en manicure.

Ze breidde haar kennis en kunde uit met pedicure en sinds maart 2003 runt ze haar eigen bedrijf aan de Voorstreek in Leeuwarden, waar ze de diverse disciplines combineert. “Juist die meerwaarde is interessant”, legt ze uit, “want als iemand binnenkomt met een likdoorn, maar diegene heeft ook rugklachten, dan kan het zijn dat een teenorthese nodig is. En die kan ik ook maken. Dat geldt natuurlijk ook voor nagelregulatie (nagelbeugels).”

Kortom: u kunt bij Venema Podologie terecht voor podologische correctiezolen, pedicure, manicure, nagelregulatie, teenortheses en verzorgingsproducten voor voeten en handen.

 

“Iedereen is welkom, van acht tot tachtig! Kom gerust eens langs om kennis te maken of bel voor een afspraak. De deur staat open.”

 

Top